Yooo

Idag har jag haft fruktansvärt tråkigt faktist... Jag har vart helt ensam här hemma, inte en käft har jag pratat med. Men snart kommer mor hem hoppas jag! Och Emil.

På lördag är det halloween och då ska jag på nån slags maskerad hos Hyttra. Det kan bli kul.
Dop på Söndag, det ska bli trevligt.

Nej jag får avbryta skrivandet, min fantasi är låg o det kryper i kroppen. Muffins är vad som gäller!

Jag ser det snöar

Den 29 oktober. Snön må vara borta om nån halvtimme men det har i snöat idag. Jag är inte förvånad. Var ut o kände lite på snön, kändes mysko. Men luften var frisk!
Fast jag tycker ju som så att ska det vara så ska det ju vara. Om några veckor, eller kanske till o med månad får det gärna komma lite snö. Som ligger kvar ett tag. Till februari nån gång. Men nu ska vi ju vara glada om det kommer snö över huve taget :)

                              


Lov!

Ååh så skönt med lite frihet.
Eftersom att jag har sovit bort hela morgonen så åker jag till Ann-Louise vid halv 1. Och eftersom jag inte hittar Sex And The City så får vi hitta på nå annat. Ibland önskar jag att jag var lite mer teknisk på ett eller annat vis, som nu till ex. Eftersom jag inte hitta filmen vore det ju smidigt om jag kunde hitta den på datorn o ta med den. Men då ska man kunna packa ihop den o sånt skit. Ni får skratta åt mig om ni vill!

Har ni märkt att det har börjat säljas julmust? Och man ser glögg lite här o var. Det betyder väl att det är dags för jul snart! Mysigt! I morgon ska jag o min kära mor till IKEA, då ska jag nog köpa lite julpynt. Jag fick den snilleblixten här o nu faktist. :) Hihi
Hej så länge :*

God morgon!

Klockan är halv 9 o jag är vaken! Det blåser ute o det är inte riktigt ljust än. Men jag ska till o dricka kaffe här inne så det gör inte mig något :) Det är lite myskänsla över dom här mörka o dystra mornarna, speciellt när man vet att man bara kan ligga kvar i sängen o gosa ner sig.

Sen ska jag till Ann-Louise tänkte vi, vilken myssdag.Hälsar på farmor idag oxå. Och på kvällen blir det till att umgås med flickorna. Visst låter det bra..?
Allt för nuet!

I djurens värld

Det är som så, att jag kommer aldrig att växa ifån djur. Jag bara älskar dom. Har alltid gjort. Det är så... Jag tänker tillbaka i tiden, ganska långt tillbaka när jag var liten o ville ha en kanin, jag fick ju ingen på en gång så jag la in ett litet mjukisdjur i en gammal råttbur vi hade. Jag till o med somnade bredvid den där jävla buren en gång :P Min mor o far blev nog lite oroliga då så dom kom hem med en kanin till slut! Fabian fick han heta. 

                                          
För ett tag sen fick jag en katt av min bror som han tog hem från Skåne. Det måste ha vart nära på världens sällskapssjukaste katt. Jag döpte honom till Klas men han kunde tyvärr inte stanna så länge. Han fick åka hem igen! 

                                       

Det var lite tankar o tidsfördriv från mig igen! Hej så länge.

Mycket

Igår skulle jag precis till att plugga till prov, konstigt jag vet. Men fick plötsligt reda på att min kära farmor blivit hämtad med ambulans till akuten. Min friska o krya farmor som inte hör hemma på sjukhus tycker jag... Först idag fick vi veta att hon blivit inlagd. Tråkigt. Ska hälsa på sen.
Så idag vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk och det betydde ännu en dag hemma. Men snart är det dags att göra ett ordentligt ryck i skolan! Det behövs nu.

                                                                   

Det går inte att skicka sms på min telefon! Allt annat fungerar fint men det går inte att få iväg ett ända litet ynka sms... Irriterande.

Tankar...

Ligger o tänker o slappnar av lite. Det är skönt! Ingen skola idag heller...
Inatt drömde jag så knepigt, vi skulle rymma från något ställe. Och så hamnade vi plötsligt i en lägenhet som var min o där började jag sortera tvätt. Tvättkorgen va liksom inbyggd i min video... Ullrika var med oxå, Ann-Louise mamma. Vi skulle kolla på nån film men det fanns ingen som fungerade för alla var inkletade i socker! Hur kunde jag komma på tanken att börja sortera tvätt när jag var efterlyst från det där stället jag rymt från? En knepig dröm alltså. Den var mer läskig än den låter, jag var helt snurrig när jag vaknade.

Nu måste jag avbryta mitt skrivande, redan! Puss o kram

                                    


Back to scool

Hohojaja. Grått, regnigt, kallt. Det är ju mysväder, eller ett redigt jävla skitväder... Förtsta lektionen avklarad, så nu väntar vi på nästa. Emil i luren och det rullar väl på som vanligt. Bra trött bara men det är väl snart hemfärd igen känns det som :P Måndagarna går fort! Skönt Hej så länge

Goddag!

Lördag lördag. Känner mig pigg o glad! Det börjar verkligen kännas att jag ska flytta hemifrån. Möbler är handlade o det börjar allt närma sig. Bara lite smått o gott som fattas.Det ska bli mysigt att vi får en egen lya :) Vaknade vid 8 idag, då åkte jag hem o åt frukost med min kära mor o far. Nu har jag kört lite bil, kanske en prommenad skulle sitta fint nu. Sen ikväll blir det några öl hos Greger o Hyttra! Det är vad som händer för mig.

...

Snart fredag igen, så skönt så skönt. Då blir det troligtvis IKEA med Emi o sen mys med syster på kvällen :)

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag


Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

Halkkörningen avklarad

Gud så skönt! Nu är halkan klar redan så nu slipper jag tänka på det. Det var roligt, jag o Frida snurrade runt på banorna idag. Helt otroligt med alla olyckor som kan ske. Det var tur att det inte var några riktiga föremål som stog i vägen för då hade läget sett annorlunda ut nu! Efter vi var klara så sa jag o Frida som så "hur kommer det sig att våran bil är så skitig om man jämför med dom andras?" Haha... Men jodå sa att... Det gick bra, oja.
Jag har en snäll mamma oxå som orkade vänta på oss i alla timmarna :)

Nu är jag bra hungrig, vi höres

                                           

Förr i tiden

Skönt med helg nu. Skönt med en lugn o bra fredag, lite shopping o massor med godis framför tv:n på kvällskvisten. Idag har jag o Emil varit ute i skogen o promenerat i mysvädret :) Lite hockey o pizza senare kanske... :O Och slutligen ikväll så ska jag kanske umgås med systra o kolla på film. Men jag vet inte hur det slutar än!

Hur man har sett ut genom åren, det sitter jag o funderar på. Hur kommer man att se ut i framtiden? :P

                         

Måndag

Den här dagen gick ju fint fint i skolan. Faktist. Slutade tidigt så jag passade på att följa med Hyttra en sväng hem till henne :) Alltid lika trevligt. Nu är jag här hemma o har det allmänt lugnt o skönt! Lyssnar på acdc:s nya singel - rock´n roll train. Riktigt bra..
Har inte så mkt mer att skriva idag... Jag får helt enkelt återkomma!


Praktikplats och helg

Igår var det fredag och ledigt. Jag o pojken tog en trip till linde, jag ordnade en praktikplats på Skoshoppen och det känns himla skönt att ha det klart! Känns skönt att jag har gjort något bra för skolan nu då.. Efter det så kikade vi in i den nya märkesbutiken, det fanns lite smått o gott faktist.
Idag har jag kollat på cross i stråssa, KM. Det tycker jag är trevligt :) Men vad händer härnäst? Inte den blekaste. Ser ut som det blir en lugn kväll... Kanske kan bli skönt det oxå!

Har kollat på topmodel o några bantingsprogram idag, det är ju helt sjukt hur folk orkar hålla på! Den ena är överlycklig för att ha lyckats minska en ynka cm runt midjan. Medans den andra är totalt hysterisk när läppglanset har tagit slut. Är det nödvändigt? Jag kan inte låta bli att skratta för mig själv

                    Snyggt?

Ha´t gött!

Emil

När jag skaffade blogg så sa han så gulligt "då kanske du kan skriva något fint om oss någon gång". Och fnissade som en liten pojke. Jag tänkte jag skulle förklara hur mkt jag tycker om dig för jag tror inte att du förstår det. Det bevisar jag egentligen genom att ha dig som pojkvän för jag har egentligen aldrig velat ha någon. Tanken på en äcklig o fullständigt körd karljävel som ska lägga sig i mitt liv har alltid skrämt mig.. Så när du dök upp hade jag ingen som helst tanke på det vi har nu. Men du kunde inte låta mig gå och det är jag tacksam för nu. Du fick ju mig att inse att det är dig jag behöver. Jag minns när jag talade om för dig för första gången att jag tyckte om dig, jag var inte berädd på att jag själv skulle säga det och jag blev helt chockad, men det kom direkt från mitt hjärta helt enkellt.

Hela dagarna tänker jag på dig konstant, det känns som att du alltid är med mig även när vi inte ses och jag har aldrig känt mig så här omtyckt. Ibland önskar jag att jag hade lättare för att visa mina känslor men har kommit fram till att det är svårt när känner så otroligt starkt för dig! Jag sitter här o blir helt tom på ord, det är obeskrivligt helt enkelt... Du är fantastist underbar!

                                      
                                                                             Cause I´m your lady
                                                                             ...and you are my man


Torr i ögat

Det är inge kul att ha så dålig syn som jag har (53% nedsatt syn), mina ögon är ständigt torra med linserna i. Jag var tvungen att plocka ur dom när jag kom hem idag, så här sitter jag nu blind o jävlig. Det får mig att fundera på glasögon! Ordet skrämmer mig..
Nu: mat, mamma pausade sin sång "den blomstertid nu kommer" om jag hörde rätt melodi och talade om att maten var färdig. Men nu hör jag att det är något annat hon sjunger. Kan inte sätta fingret på vad.. Efter maten ska jag titta lite på naturkunskapsboken. Prov i morgon! Och Idol ikväll :)
Hejhej

 

Hujedamej

Denna skola denna skola. Jag frågar mig vareviga dag: blir man nå klokare av skolan? Hmm, jag svarar: ne
Hur som helst, jag slutar snart o ska försöka komma hem i tid. Det ska bli skönt!

Klippte av mig håret igår... Jag bara kände för det. Det känns skönt, men lite tomt. Dags att gå vidare utan det där håret, som egentligen såg helt förskräckligt ut!
Var barnvakt åt Leo för första gången igår oxå, det gick bra. Han är ju så mysig :) Ända tills den sista kvarten. Då skrek han så han pissa ner sig...

Ses!

                     

RSS 2.0