Mitt i natten 


Eyyoo

Ja vi har ju inte skaffat något bredband än förstår ni så det är lite dålig uppdatering nu för tiden. Blir lite svårt att sammanfatta allt det som händer oxå när man väl skriver så jag får bättra på det lite sen när vi har fått vårat eget internet. Nu sitter jag hemma hos mamma o pappa, jag ska sy överdrag till mina kuddar så dom kommer till användning! Det är roligt att fixa o dona o städa som man vill. Känns skönt med sin egen ording o reda :) (Nu gick brandlarmet igång. Aj mina öron.) Inte för att jag har klagat på mammas ording o reda men hon förstår vad jag menar, hehe.
Inflyttningsfest till helgen oxå tror jag så det blir av o avklarat..!
Mmm ja det får duga för tillfället, får se när vi höres nästa gång :) Puss så länge

Jag

 

Namn: Towa Karlsson
Född: 12 januari -91
Smeknamn: Det brukar bli Töffsa eller Towis
Bor: I Löa
Familj: Pappa, mamma, storasyskonen Tobias, Therese, Thom & hundarna Wille o Isor
Hårfärg: Mörkt
Skostorlek: 37-38
Längd: 166 cm
Ögonfärg: Brun
Favoritfärg: Röd, annars stilrent
Fritidsintressen: Vänner, familj, Emil, shoppsa, parta o sådant som faller en in
Favorit rätt: Hamburgemeny
Favorit dryck: Jag kan inte bestämma bara en...
Favorit film: Hmm.. Titanic, Braveheart, barnfilmer
Favorit djur: Jag kan inte favorisea något, men Wille & Isor är guld värda så klart
Favorit musik: Rock´N roll ;)
Favorit minne: Massor!

Vänner
Jag har så klart dom bästa vännerna. Skulle aldrig byta bort, såra dom eller överge dom!

Pojk
Min Emil. Det är min ka´r det. Helt enkellt. Min prins.

Sport!
Hörredu. Sport o sport.. När jag var liten tyckte jag mkt om friidrott o saker som hade med löpning att göra. Jag tyckte om idrotten i skolan o tittade lite på det på Tv:n. Jag har hållt på mkt med hästar i mitt liv o har tränat en hel del. Dock blev jag överansträngd o kan inte längre träna som jag gjorde förut med mitt onda ben, så det gjorde att jag tappade sugen lite. Jag skulle gärna komma igång igen, men det blir mer som så att jag ligger i soffan o kollar på speedway eller formel 1 numera ;)


Burr

Sitter här inlindad i ett duntäcke. Var nyss ute med hundarna. Tittar mig lite omkring på röran, flyttkartongerna o ikea-säckarna. I morgon bitti bär det av till ikea, jysk o allt det där för att inhandla det sista som behövs till lägenheten. För nu flyttar vi :) Nu är det klart. Bara flytten kvar!
Hur känns det då? Jo: jag har insett att jag kommer inte att bo här hemma med min mor o far, dom blir helt själva, från våran stadiga familj på 6 personer som bodde tillsammans till bara en mor o en far i ett litet hus kvar... Mamma som sa här om dagen: "börjar du få flyttångest? det har iaf jag!" hon kommer inte att väcka mig om mornarna o tjata om att jag ska upp till skolan, hon kommer inte att se till att jag får mat i magen, kläderna tvättade, hon kommer inte när jag ropar på henne, hon kommer inte att hela tiden svara när jag pratar med henne. Pappa får spela teater för sig själv (om inte nu mamma ställer upp som publik). Ni är så goa o rara.

Men vi hälsar ju ofta på varandra, det är ju gångavstånd för guds skull! :) Jag o Emil kommer ju att få det mysigt i våran nya lya som vi ska dela tillsammans. En prins o en prinsessa i ett slott.. Jag ser fram emot att ha dig nära till hands när jag vill krama dig.
Mysko känsla med andra ord hehe.  Men som sagt så har jag ju nära "hem" om jag vill ha lite saft o en kaka eller smaka på sockerkasdegen o känna mig som ett barn igen ;)
Nu ska jag äta macka.

:)

Nu är det söndag, för er som inte vet det. Det blev en mysig o trevlig helg. Oja.
Fredag: Vi åkte till Greger o Annis o kolla på Idol. Alltid lika trevliga människor!
Lördag: Jag åkte till Therese, jag o Emil åkte förbi ishallen en snabbis, åt pizza, sen kom Alex o Robin o spelade Nitendo Wii o åt godis. Jag blev mätt o spyfärdig.
Söndag: Jag o Emil har spelat Tv-spel, köpt kaffe bryggare, snart samlas hela min familj (utom kära thompis) för att gratta far på fars dag! Och nu är det pizza som gäller innan dess, få se hur mkt jag får i mig med tanke på att jag åt en hel skål med ostbågar nyss...    
                                                      

Helg

Nu är det "långledigt". Lördag, söndag o måndag! O idag fredag för mig då.
Inget är planerat o det känns bara skönt. Emil köpte ett jävla Tv-spel igår som det säkert kommer att spelas i... Han fick ställa upp att följa med mig till öret, marieberg. Vi gick förbi den där butiken flera gånger o jag kände hur det röck o spratt i benen på han, han ansträngde sig riktigt för att inte gå in där. Men det slutade ju så klart med att vi gick in o kom ut med ett Tv-spel. Och ångest. Jag kunde inte göra annat än att skratta åt stackars Emil. Men väl hemma igen så hade ångesten gått över till stolthet.

Kanske blir flytt i helgen fresten, bara tapeterna kommer upp på väggarna. Så det är hög tid att börja packa väskan :)

Min älskade dammsugare

Ja nu är jag ägare till en damsugare. Jag  o min mor kom plötsligt på att handla, då passade jag på att både övningsköra o köpa en dammsugare! Man kan ju inte flytta hemifån utan dammsugare, speciellt inte jag. Och jag är så nöjd. Den är så fin, grön o låter som en helikopter. Mitt bästa köp på länge :) Det känns så skönt. Tänka sig att man kan bli så lyckligt lättad över att köpa en dammsugare, haha! Jag kanske rent utav är lite pedant?

Nu sitter jag här, eller snarare halvligger. Det är knäpptyst. Inte en musikgnutta har jag påslagen. Mor är ute o tvättar bilen. Min dammsugare står två meter här ifrån i sin kartong. Ibland fastnar jag med blicken på fönstret eller bara rakt in i väggen. Sånna här stunder kan jag bara fastna i ibland. I lugnet! Jag höll på att hoppa i taket när någon loggade in på msn nyss, jag blev så rädd.
Snart kommer mor in o börjar med maten, far kommer hem från jobbet, hundarna vaknar till liv och nu börjar jag vakna ur lugnet o ska slå på musiken.
Haha, knäppt...

Hohojaja

Jag förstår mig inte på mig själv ibland alltså. Vad gör jag hemma just nu? Jag borde ju vara i skolan. Men det är faktist så att ibland är jag så trött om mornarna att det går inte att få liv i mig, alls. Det kan vara helt omöjligt alltså. Om någon skulle försöka väcka mig så drar jag antingen nån visa i sömnen som får mig att verka vaken, eller så blir det ingen reaktion. Ska jag vakna på egen hand så reagerar jag inte av väckarklockan, eller så kväver jag min väckarklocka i sömnen utan att jag vet om det. Jag lägger den under kuddar, under sängen eller stänger av den.
Såna här dagar är helt enkelt omöjliga! Jag är helt enkelt omöjlig... Men lika glad är jag för det!

                               

Hemskt mkt hej

Sitter i skolan. Vet egentligen inte vad jag gör här, det är väl i stort sätt fritt fram o åka hem nu men jag bor ju lite tokigt så det blir lite svårt för min del. Får se hur det går att lösa! Skönt att sluta tidigare än väntat, värre att ta sig hem. Det var ju lite tråkigt.
Å andra sidan är det ju snart min födelsedag, då är det dags för körkort o enklare tider! Ännu enklare vore det om man kunde skicka efter det där körkortet på posten :) Jag är nämligen lite rädd för hur mina nerver kommer att reagera när det är dags för uppkörning o hela den historien, hehe. Menmen det löser sig sa käringa som sket i vasken!

Som ni ser så var det här bara rent tidsfördriv o lite av en uppdatering, nu har jag skrivit av mig lite. Dags att gå! Hej så länge <(*_*)>
            
              

RSS 2.0