Vad var det jag sa Therese

Ja, dagarna har varit fullpressade sen sist.
I fredags blev det en örebrotripp med mamma o Therese. Sen blev det grillning med Alex o Robin o en film. Grillningen som var efterlängtad av mig. Men dra åt helvete vilket segt kött! Det var nästan så det slog gnistor i käften. Men det sägs att tuggmotstånd ska vara bra? O jag var chaufför på nattkvisten.
Igår slirade jag o Therese igenom noramarken, men vi blev bara snurriga. På kvällen vankades det parkfest. Tokigt! Therese: "En liten grogg kan du väl ta?"
           Jag: "NEJ! Jag kan faktist inte dricka en gnutta sprit utan att bli dålig i morgon." (Förståndigt)...
           Therese: "Jajoo men jag menar EN grogg?"
           Jag: "Sist räckte det med två o jag spydde som en räv dagen efter. Sex gånger!"
           T: "Ja men vi talar fortfarande bara om en, jag blandar en åt dig."
           Jag: "Ok."
Sagt o gjort. Spydde tre gånger i morse. INRTESSANT! Men ni ska inte tro att det var för att jag söp gärnet, för det gjorde jag ju inte.
Men det blev en bra kväll.  

                     
                           Jag gjorde ett kap igår, har ni sett en så tjusig skål! :)

Kväll?

Är det kväll när klockan är 18? Nää. Det är kväll när det är mörkt.
Nu har jag smällt i mig pizza oxå, känner mig mätt o belåten. Ska åka o köpa glass snart. Carte d'or är min nya favorit som är här för att stanna. Så krämig o mjuk. Smakar jordgubb, påminner om sylt <3 Alltså så blir det en sån där kväll i soffan med glass, Emil o kanske något bra på tv-apparaten. Det känns inte heller helt fel.
Jag sitter här o funderar o kommer fram till att det vankas grillning till helgen. Det är ju för guds skull den sista helgen i augusti! Förstår ni vad det innebär? Vi får inte lyssna på gyllenne tiders "juni, juli, augusti", vi får inte njuta av sommarkvällarna, inte njuta av sommaren helt enkellt. Och sommaren är den bästa tiden på hela året. Meeen!! Vi ska inte klaga. Jag tycker bara att det är tråkigt. Därför kommer jag fam till att jag vill grilla! Haha

Ljuva hem

Jag är hemma. Det är onsdag o jag är nu ledig fram till måndag eftersom jag inte har någon praktik. Hur låter det? Skönt. Men ni ska inte tro jag får ligga i soffan o lata mig, jag har ju en del arbete att ta i tu med. Men det känns bra. Piece of cake ;) Dessutom blev det en kortare dag än vad som stog på schemat! Jag firar med kexchoklad o saft.

Jaa hörni... Så att.. O bilen går bra?


hfuewioqphfqjw

hudiewlqhdewkjdhwjkqhdefdhewjqklfhjwdqklfhkjwelfhewkjjjjjjjjjhhewkjfhhhn zhfkqewriufhhhhhhhowqöfhiwoeöqlojfweiqlfn hjfhjenrjhhhhhguivfebhjqwbvhielwqvbhjeeeeeeegvvvvvvvehjevvvverhlqwgehljqw


Together we can rock'n roll

Kul kväll igår. Alla dansade, var glada o spelade luftgitarr.
Kan inte fokusera, det snurrar

Nu ska jag ringa.


Yäs

Idag är det fredag. Det hurrar vi för, hurra! Än så länge har jag inte hunnit med mkt. Är som sagt ledig idag =). Men hoppas på nå trevligt till kvällen.
Det är ett riktigt höstväder idag. Man kanske blir tvungen att sätta på sig strumporna? Dom har legat i garderoben sen i juni förstår ni. Men nu tycker jag det känns som att det börjar bli svalt här inne t.o.m.  27-29 grader har varit normalt här inne hos oss hela sommarn. Vilket kan ha varit en aningens överdrivet men nu tror jag bestämt man kan vara fullt påklädd utan att storkna, hehehe.
Nu ska vi se vad dagen har att erbjuda!

Reliiiiiiiiis

Torsdag, det gick ju som smort det här. Ledigt i morgon, fy fan va skönt! Det går inte att beskriva känslan... Otroligt skönt. Solen skiner o allt det där. Tvättmaskinen går varm o maten är på G.  Det är bara godiset som fattas känner jag. Chocklad <3 Kanske går att ordna. Njuter av ledigheten!

                     
För ett år sen. Känns som i förgår, men nu har vi faktist varit tillsammans i över ett år ett tag. Har hunnit med mkt ihop, nu ropar han från köket att det är mat ;)

Första dagen

Dåligt med sömn inatt men till slut ringde klockan o då gjorde jag det som jag blir tvungen till en lång tid framöver, jag klev upp. Gjorde mig redo o gled iväg till... SKOLAN. När jag fick syn på den förbannade tegel-inhängnaden (fängelset) undrade jag va fan jag gjorde där. Men det är bara att ignorera dom tankarna. Totalt, om det ska gå vägen. Nu sitter jag ju här hemma i det fria o känner att det är skönt med en dag avklarad o så vill jag känna ända tills den dagen då hela skiten är avklarat.


Dåså

Då sitter man här i soffan. Har varit o firat Brors 25årsdag, hälsat på annis o Greger o handlat lite gott till ikväll. OOOch sen får vi inte glömma att dagen började med en resa till akuten. Emil slängde benen över sägen i morse o kunde ju fan inte stå som folk. Det blev diagnosen inlamerat knä. (Som ser ut som en baseboll). 
Igår var det shopping o kräftskiva, inga fel. Varken på shoppingen eller kräftskivan :)
I morgon pratas det om en resa till Kolmården, men tror vi stannar hemma med tanke på den där basbollen. Jag menar först ska kar'n hasa sig ut i skogen på bockjakt med kryckor o bössa på ryggen i lervällingen. Menmen. Jag lider med bockarna! 
Nu vankas det nya Wii sports o godis!
                                       

Sådär nånting!

Städningen tog längre tid än beräknat, men nu är jag nöjd. Rocklåtarna har gått varma här i studion höll jag på att säga, här hemma mena jag. Nu sitter jag här i fotöljen o tyckte att det passade bra med lite Elvis innan jag slänger mig i duschen. Han kunde sin sak.
Sen hade jag tänkt att åka till mamma en stund. Dagarna är sig inte lika nu när man känner skolan närmar sig. En annan har ju för fan inte gått i skolan på ett halv år. Comeback. Känns värre en någonsinn men jag är redo för strid.
Nu kurrar det dessutom i magen, måste vara städingen som sätter sina spör. Ja det är ingen vanlig städning vi pratar om, svetten har spruta, saker har gjort sitt, dammsugarn har stått på ställ i kurverna o jag har sen svingat mig i ljuskronor för att inte nudda golv. Ungefär!


Idag

Har hunnit med att kliva upp tidigt, agera chaufför, umgåtts, fått mitt lönebesked som jag blev nöjd med. Yes. 
Såg mig omkring här o såg att det måste städas! Pedant som man är. Så jag kunde inte låta bli. Nu är jag igång igen..
Känner att jag har svårt att skriva idag, det står still i huvä. Får se om det går bättre senare :) Nu ska jag fortsätta.


11 augusti

Det är lika med broder Tobias födelsedag. 25 år! Det var fasligt va det gick fort :o Jag minns när han o jag satt i baksätet i bilen o han tog av sig sin Hondakeps o titta på den länge o sa "den här sviker jag aldrig". Haha jag var väl 9-10 o han 16-17 eller nå... Mkt minns man, grattulerar
                                  
                               

För övrigt så är det lite småfix idag. En sån där "duktig dag". Det finns då dagar till allt ;)

Japp

Letar fortfarande ny mobil eftersom min har gått sönder. Men jag har iaf kommit fram till att jag inte vill ha något märkvärdigt. Jag vill inte ha något mojs o tjaffs! Det är bara onödigt. Jag är inte i behov av något sånt, utan klarar mig fint ändå. Varför ska man köpa det värsta som finns? För att tillfredställa sig själv? Knappast. Jag vill ha det enkellt. Det mår man bäst av. Så småning om har man nytta av det. Fan så bra det låter! ;)

Jaha så vad händer idag? Känner att jag skulle kunna sitta här hela dagen o bara äta en massa godis. Men godiset är snart slut o då blir inte Emil glad :P Jag äter alltid upp allt... Iaf chocklad..


Ljuva lördag

Man vaknar upp till ljus o sol! Jag älskar det. Öppnar balkongdörren o känner att det fläktar lite skönt. Yää :)
Kräftskiva på flotten igår, hur mysigt som helst. Kom i säng sent, men så får det vara på sommarn.
Kanske åker till linde o tittar på lite maskiner o ikväll är jag lite smått sugen o gå ut

Nej ni, den här dagen är till för att njuta.
Tack för att jag fick växa upp på landet, jag trivs bäst i öppna landskap

Nej nu jävlar!

Nu ska ni få höra! Jag hatar klagerier.  Av den enkla anledningen att det är totalt meningslöst.  MEN. Nu idag har även jag nått min gräns. Förbannade helvetes skit. Jävla städhelvetesskapsföretag! Ska jag inte ens kunna få en timlapp?? Va? Det är väl för fan det minsta jag kan begära? IDIOTI! Varenda minut av mitt liv jag jobbade åt det där helvetet var total katastrof o inget fungerade som det skulle, men ska det nu visa sig att det inte ens var värt mödan? Va? Ska jag nu få kämpa för att få min lön som en normal jävla människa?!?  Om nån liten jävla råtta på det där företaget kunde plocka ut vartenda litet jävla äckligt finger ur arslet så kanske nån anställd kunde få uppleva ljuset i helvetet

saker o ting ska väl för fan gå rätt till

Måndag, igen

Jaha då var det vanlig måndag för vissa. Emil började jobba idag. Själv har man två veckors ledigt ungefär. Iofs har jag ju mitt vanliga jobb men det är en del av vardagen..
Dagen började med att mamma kom o lämnade Isor här, han ska då övenatta. Han ligger just nu i köket som en klubbad säl. Har så gjort i två timmar nu. Inte en reaktion. När moren hade åkt så började min tvättdag, förstår inte hur två personer kan ha så mkt tvätt, på bara en vecka! Alltid samma visa..   Och för er som undrar så är det jag som sköter tvätten i det här hushållet, för att jag vill det.
Till kvällen blir det en långpromenad med Isor. Han höll just på att skrämma livet ur mig med bara ett djupt andetag. Han har väl länets största borrar ungefär!

Nu ringer det i luren, Frida som undra om jag ville med till Borlänge.


Helgen

Igår var det båtorientering.Trevligt var det. Skoj skoj. Det får räcka med några bilder!

GrabbarnaMitt ben är helt blåprickigt idag för att någon röck av silvertejpen för hårt.

RSS 2.0