Höger eller vänster?

Här om dagen stog jag  med beslutsångest. Jag visste inte vad jag skulle ha på mig. Så är det varje dag i princip. Jag står i affären o vet inte om jag ska ta Fanta eller Cola, Klövers mjölk eller Arlas mjölk. Ska jag köpa en tröja vet jag inte vilken färg jag ska ta. Ja ska jag smaka en godis vet jag inte vilken jag ska ta i vissa fall heller. Det är inte alltid så jobbigt som det låter eftersom det är sån jag är. Men ibland önskar man bara att man visste på en gång. Att man gör valet o det känns bra sen. Vad kan gå fel annars menar jag? Det som kan hända är att man ångrar sig o det är ju inte hela världen, jag menar antingen så vet man det till nästa gång eller så går det att ändra på. men jag vet ju att väljer jag fel kläder en dag så fungerar inte dagen som den ska... Det är väl det man är rädd för antar jag, sitter man o dricker Fanta o känner att man skulle ha köpt Cola istället så åker man ju inte tillbaka o köper den där jävla Colan.
Men hur som helst så gör man ju antingen rätt eller fel. Det är inte värre än så antar jag. Ibland vet man om det men i andra fall får man inte veta, om man har gjort rätt eller fel. Om det hade varit bättre på det andra viset eller om man har gjort rätt från början? Ja det är ju en fundering som finns där när man står mitt emellan o inte vet varken ut eller in. Men man gör sitt val o intalar sig att det är rätt. Det är inte svårare än så!
 
                                        

                                                

Ljuva fredag!

Veckan har gått av bara farten igen. En liten ovanlig vecka har det varit må jag säga! O trött så in i bomben har jag varit idag, övernattade hos Therese vilket resulterade i läggdags alldeles försent, vaknade upp i morse o tänkte efter om jag verkligen hade sovit. Men det var bara att häva sig upp. I god tid var vi men alldeles försent började vi rensa mina ögonbryn så lite sen blev jag till praktiken lik förbannat :)
Men nu är det en lång helg som väntar... O nu måste jag faktist gå o lägga mig, vet knappt vad jag skriver. Finns en dag i morgon att ta tag i oxå...!
<(*_*)>

Det är inte möjligt!

Klockan var 08:25 o den här gången var jag halvvägs till kuren när jag såg bussen komma tuffandes så jag steppade på som aldrig förr o tänkte att det går det går! Jag hinner! Bara jag tar mig ut på stora vägen så ser han mig!
MEN, det var bara att vända på klacken o inse att det var kört. Kört för idag. Min nästa plan är att sätta mig på en annan buss o åka o jobba! Som det var tänkt att göra EFTER skolan. Men hur som helst...
HA EN BRA DAG

Gott folk!

Här sitter jag på morgonkvisten. Ordinggord o allt det där som man är när man ska till skolan. Men jag missar ju bussen SÅ KLART. Stog o borstade tänderna o hade knytit skorna när jag såg bussjäveln utanför fönstret! Det är ju lite typist det. Så nu sitter jag här o lyssnar på lite Bob Marley. Vad passar inte bättre på morgonen än texterna "I can see clearly now the rain is gon, all of the bad feelings has disaperd"  ..."Sun is shining the wether is sweeeet"  .."Stir it up" .."Don't worry about a thing cause every litle thing is gonna be allright"
Ja ni fattar. Vad passar bättre när man har missat bussen på det här viset menar jag. Det går ju en buss halv 9 så det får bli min andra chans!

Min dag

Igår fick vi beskedet att farmor fått en hjärblödning o blivit körd till skukhuset. Åkte o hälsade på henne idag, i bilen på väg dit visste jag inte vad jag skulle föreställa mig.
När jag klev in i rummet kändes det bara konstigt, hon låg där o det kändes liksom inte som hon. Blek o svullen i ansiktet. Hon gjorde konstiga ljud ifrån sig o var inte vid medvetandet.. Så hade jag aldrig kunnat föreställa mig henne. Hon brukar alltid ha pappiljotter i håret eller ha det lockigt o vara målad med läppstift o ögonbrynspenna. När hon bara låg där satt jag o tänkte tillbaka flera år baklänges, vi brukade leka kurra gömma med henne när vi var små.. blev matade med glass o skrämda av alla hennes historier.. sist men inte minst brukade hon springa o gömma sig eller sätta på sig en nylonstrumpa över huvet o skrämma skiten ur oss! Det tyckte vi var roligt. Det är våran lite speciella farmor det.
När hon vaknar upp nästa gång kommer hon inte att vara sig riktigt lik..

Mor, Far o Thom var här o fika nyss, nu kollar jag på den rätte för Rosing som verkar ganska underhållande :P En risi frutti har slinkigt ner o nu ska jag gosa ner mig ordentligt i soffan! Hade fint :)

MAT & GODIS

Jag satt här o tänkte på mat. Då kom jag att tänka på förra året vid den här tiden, ungefär... Jag var i skolan o hade rast när mamma ringde o lät förvirrad minst sagt: "Vad gör du!? Och var är du?!!" var det första hon sa, så jag svara ju som det var att jag var i skolan o frågade vad det var frågan om. Då sa hon: "Ja jag hörde här att du blivit inlagd på sjukhuset för anorexi!". Nej men herre gud. Rykten! Det kan tydligen gå hur långt som helst... Det var bland det värsta jag hört tror jag, ingen aning om var det kom ifrån. Både mamma o jag var lika chockade, haha...
Jag förstår mig inte på rykten. Så jag struntar i dom o tycker det är jobbigt att lyssna på. :)

Jag fick en jättestor blomma med mig hemifrån när vi flyttade hit, jag visste att det var riskabelt att jag skulle hålla blomman vid liv men min kära mor sa så fint att om jag lyckades få dö på den där då visste hon inte vad jag var för männsiska. Men det finns ju en anledning till att jag föredrar kaktusar. Nu är blomjäveln halvdö. 

                                                      Nu är det Gene Simmons på TV! Höj
                           

Every fucking one of yaa

Min vanliga humor. Trevlig liten helg det här. Sitter nu i soffan med lille Emilos, o skriver lite med lilla Thompa. Har vart hos Hyttra o Greger :) Jag vet inte om jag är trött eller bara allmänt lättroad men jag gissar på båda, skulle kunna sitta o skratta mig till söms känns det som! Men hur som helst. Magen kurrar, så det finns ett alternativ. Nämligen att skaffa föda. Så det är vad som återstår av dagen. Trodde jag skulle ha mer att kunna kladda ner här nu men klockan är ju trots allt halv tolv på kvällskvisten så det står ganska still i boett´n!

                             
                                 Hundvakt åt lille Wille i helgen, men nog har han växt te sig en aning :)

Emil jag tycker om dig<3

Återseende

Nu har jag hittat hit igen! Jag har fortfarande läsare kvar såg jag, jävligt uttråkade sådana kan jag tänka mig :) Men nu ska vi se vad jag kan göra åt det här. Vet inte hur jag ska börja bara...
Nu när jag sitter här med min kära dator o ska till o skriva lite så tänker jag tillbaka på vad som har hänt sen sist o det blir ju en hel del nu när jag som sagt tänker efter. Jag kör en snabb genomgång: flyttade ihop med Emil, firade jul o nyår, fyllde 18, klarade uppskrivningen. Nu är det alltså bara uppkörning kvar innan jag kan få mitt körkort som jag har längat efter. Och sen slår det liksom stop, jag sitter fortfarande o tänker på allt annat som har hänt där emellen men lik föribannat så skriver jag inte ner det. :) Istället sitter jag här med mina tankar som går över i fantasier, fantasier om våfflor med grädde o en jävligt stor klick med jordgubbssylt. Nej jag märker att det är dags för TV-soffan! :) Det spårar ur nu märker jag..
Vi hörs o syns

RSS 2.0