Härligt

Nu sitter jag här. Igår kväll bestämde vi, Robin, Alex, Ann-Louise, Greger, Emil o jag att åka till stugan uppe i skogen. Så vi tog med oss kylväskan med öl, tjocktröjor o lite täcken. Väl framme så hämtade jag o Annslofis varsin häst i Rosendal så att pojkarna skulle få prova rida. När det var gjort så skulle jag o Alex rida tillbaka hästarna vilket var dumt. Nu är det verkligen bevisat att jag inte äger något lokalsinne.
Så sent som det blev fick vi iaf igång grillen o tände ljus (det fanns nämligen varken el eller vatten) så lantliv det levde vi. Men det är härliga grejer. På vägen hem idag stannade vi vid Älgen o fick lite mat i oss, sen vidare hem o fika på cafet o spela minigolf.

Och nu sitter jag här som sagt, ska ta mig en jävligt skön dusch o packa in håret mitt :)


Freedom

Så jäkla skönt att vara ledig! Framför allt att slippa städjobbet, att bli kallad städerska o städtant till exempel är inte så roligt. När man kommer med moppen o ska städa o någon säger " ja men så bra då kan vi passa på att damma ner lite smuts på golvet" eller: "va bra att du kommer då ska jag passa på att skicka med dig en liten påse" o med det menar hon en soppåse full med skitblöjor.. Det kanske räcker med att säga att det är skönt att vara ledig, man ska ju inte klaga på att man har eller har haft jobb nu för tiden menar jag :) Man får se det från den ljusa sidan.

Just nu sitter jag o tittar runt lite efter en ny mobil (min är trasig) men det är svårt att bestämma sig för en tycker jag. Vet inte riktigt vad jag vill ha. Men tills vidare har jag lånat en av Therese. Tror bestämt att jag ska gå o hämta mig lite saft o chocklad oxå ;)

Tillåt mig

Säga ett par ord..
Ringde o skulle beställa tid för en ny tatuering förut, tänkte göra den i nora. Jojo, nästa lediga tid den 13 oktober. Blä!!
Jag är irriterad på mitt jobb där vissa saker inte går som jag vill, nu kallar jag det mitt föredetta jobb.
Jag skulle vilja va frisk.

Nu är det fredag, det gillar vi. Funderar på hur jag ska spendera den här kvällen. Tror jag känner för mys i soffan med min Emil. I morgon ska vi kanske titta på volleyboll turnering, på kvällen kanske parkfest? Jag menar jag får ju ta det lilla lugna. Vi får se..
Ha en bra kväll allihop :)

Det är fortfarande sommar

Ja jag såg att den nya höstkollektionen är här, jag blir helt till mig! Kan knappt bärja mig samtidigt som jag inte kan få nog av sommarn men jag menar det är ju alltid lika roligt när det kommer nytt. Jag är som sån att jag kollar igenom kataloger o allt vad det heter flera gånger om o hela tiden upptäcker jag nytt som jag vill ha. Sen skäms jag, här sitter vi i Sverige o bara vill ha o vill ha. Köp o köp jag hör aldrig annat! Samtidigt som det finns folk runt om i världen som inte ens vet hur man betalar! Ni förstår va jag menar...

I morgon är det fredag, kära nån så skönt med lite helg! :) Jag tänker inte klaga på vädret för det är alla andra så duktiga på. Nu ska jag titta om det finns nå bra på Tv:n.

<3


Körtelfeber

Jag som brukar skryta över mitt imunförsvar. Men jag åker på körtelfeber mitt i sommarn! Min hals är täppt o jag har ont i hela kröppen. Det skulle kunna hålla i sig i 4-7 veckor.  Menmen, det löser sig sa käringa som sket i vasken. Fick iaf tabletter med citronsmak, godis?
Upp o jobba i morgon igen, det går som smort :) 

                          


Att styra över ödet

En dag som jag alltid kommer att minnas, ett minne jag hatar. Något jag inte  själv kan förstå.


Välkommen åter!

Jag lägger det här åt sidan ett litet tag, Är upptagen med sommarn!  Vill ju inte missa något ;)

                            

RSS 2.0