"Jag sitter väl kvar här i trägårn när du ringer"

Jag trodde det skulle ske ett under o bli fint väder.. Trodde oxå att min klänning skulle komma idag, men det är väl inte försent än. Trodde oxå att det skulle komma folk på förfest i morgon så har varit o handlat, slängt skräp o städat lite.

Har jobbat hela veckan med att klippa gräs o städat o klippt lite häckar! Trädgårdmästarn har vart i farten. Det är ju ett under att den där trädgården o dessa blommor är vid liv än. Eller ja.. Nån blomma har man väl lyckats ha ihjäl.

Jag vill hitta på nå.. Kanske skulle slå på stort o åka o sola?
Positivt inlägg känner jag, ursäkta mig! 

                                            

Dessa nätter!

Ja, jag kan ju inte sova jag. Så här sitter man. Helgen har gått, det blev en lyckad helg tycker jag allt.
Nu framåt: I morgon fyller Emil. Jag har en jordgubbstårta står i kylskåpet som jag gjorde idag, nybakta bullar i frysen o i morgon ska jag göra marsipantårta. Älskar att baka tårtor men tycker mindre om att äta dom...

På Fredag är det midsommar, hoppas det blir fint väder. Klänningen ska på o partyhumöret ska med!
På söndag sitter vi på en acdc buss på väg mot göteborg!

Just nu blåser det som tusan o regnet öser. Ska sitta en stund till sen kryper jag ner under feta täcket :)Burr!!

Jag fryser sönder! Det ska vara sol o 30 grader varmt. Förra året vid den här tiden sprang man ju runt halvnaken o letade skugga?  Drack ur närmsta pöl man hitta o skorna smällte sönder.. MEN det kömmer väll när de kömmer.

Idag ska det bakas till Emils födelsedag på måndag. Det var ett tag sen jag bakade ordentligt så det ser jag fram emot! Lite bullar o kaks.
I morgon blir det till att titta på studenterna o gå på studentmiddag. Till kvällen blir det kanske utgång frågetecken. Och nu måste jag linda in mig i filten!

I won't back down

Så lätt blidde ni inte av med mig, NU efter många om o men har vi internetet på plats!
Det är juni, molnigt o lite småkyligt. Snart springer studenterna ut glada o lyckliga i det fria. En annan får nöja sig med sommarledigt men det är inte något att klaga över det inte. Jag är så glad o lycklig att jag också får gå det sista året nu o ta studenten jag oxå till slut! O kliva ut i det fria, jag kommer va den lyckligaste arbetslösa i hela världen. Jag hade nästan gett upp hoppet, meningen var att jag inte skulle få hoppa på trean o fortsätta. Utan gå om. Så jag fick lite betänketid men jag sa det att jag tänker inte fortsätta om jag inte får gå ut o ta studenten som mitt mål var. Så jag fick den här chansen, måste bara se till att klara det nu, med det dubbla arbetet.

Jaha ni, I'll be back!
   
  

RSS 2.0