Lördag o allt det där

Ovanlig lördag, helt lugnt är det! Inte ens Emil är hemma. Han drog o basta med grabbarna. Ingen annan verkar man få se till heller så här sitter jag. Men lika glad är jag för det, nu när körkortet är fixat o skolan snart avklarad.
Vi börjar med körkortet: Som ni vet så klarade jag uppskrivningen för lääänge sen. två månader sen, o det är tiden man har på sig att klara uppkörningen. Så jag körde upp första gången i linde det gick bra men inte tillräckligt bra, för försiktig var förklaringen. KUGGAD.
Andra gången oxå den i linde men det blev samma visa den gången. KUGGAD.
Tredje gången blev i örebro, vilket inte mina nerver klarade av, jag blev för stressad o det gick för fort. KUGGAD.
Fjärde gången bar det av till Jönköping. Den här gången var jag mer taggad o förberedd än nånsinn! Gick upp klockan tre på morgonen fär att åka. Det gick hur bra som helst men i helvete heller att jag fick den där jävla lappen lik föribannat. KUGGAD.
FEMTE GÅNGEN så brascha vi iväg till skövde. Fy fan säger jag bara.. väl framme så gick jag igenom nån slags snabbis av magsjuka eller va fan det var, fick leta på en toalett på nåt statoil. Satte oss sen i väntrummet på vägvärket o där kom han. En gammal avdankad raggare i skinnjacka o grå mustash. Fick åka den där vändan o när vi kom tillbaka så var det klart o körkortet var mitt! "Ja vi behöver inte krångla till det här, det gick ju bra det där"

Nytt försök!

Ja det är ju så att när man väl kommer igång med skrivningen o det börjar bli som roligast då blir man av med internetet! Nu får det vara nog, jag vill ha ett eget nät.. Jag är väl ingen större nörd men jag måste erkänna att man känner sig en aningens låst utan. När man som minst anar det så behöver man det som mest. Men jag måste oxå tillägga att man har vant sig otroligt bra utan ändå, man hittar på så mkt annat o blir inte sittandes vid datorn i flera timmar om dagen. Ett litet plus ändå då.. Hur som helst, vardagen rullar på. Med lite smått o gott som smiter emellan.
Patetist kort inlägg men det känns inge bra här o nu, sitter på "jobbet" så det änns som jag bryter mot lagen ;)

RSS 2.0