Nu ni

Jag sitter här o laddar upp. Jag tänkte laga nån god mat tills Emil kommer hem. O då kan man ju fråga sig hur fan det ska gå till? Vad kommer att hända? Vad kommer att ta eld? Nej, det är just för att inget ska hända som jag sitter o planerar allt in i minsta detalj. O inget borde gå fel om jag gör en sak i taget o håller mig till planen..


Ikväll börjar ju Grey's anatomy! Yeey :) Jag får rysningar av förhandsvisningen, haha.

Akta er

Jaha, o annars då? Jodå tack det är bara bra.. Vad händer? Ja nej just nu sitter jag här o tittar mig omkrig. För övrigt så rullar det på, full gas! Platta i bott´n! Rakt fram bara. Många bollar i luften. Försöker se till så inte nån stackare lyckas få en i huve. Vi får hoppas det att inte står nån lagårdsvägg, dassvägg eller varför inte en sjujävla variant av sementvägg i vägen bara. Det gnistrar i kurverna o jag står på ställ. Det luktar bränt o en får passa sig så det inte slår eld! Det är bäst att en håller farten uppe när kylan kömmer så en inte lyckas frysa fast i nåt gruvhööl nånstanns. Jag menar där gör man ju ingen nytta. Det skulle jag tycka vore Kalkat. Med stort K.


Det spelar på bra. 

I want to be forever young

Hur fan stavas det?
Vart på marken o köpt godis o strumpor med får, pingviner o grodor på. Ungefär.
Nu ska vi koka ihop en lördagskväll som kan sluta hur som helst. Ingredienser:

En Hyttra
En slurk Sourz
Pengar
Ett legg
 


Fördomar

Det är nåt jag o säkert många andra inte tål.
Man föds som en människa, väljer att vara sig själv. Förtjänar man att få stryk för det? Vi hjälper människor från andra länder till ett bättre liv men vissa tycker att "dom" ska bort? Vadå skulle dom ha stannat i sitt land o trampat på en mina o sprängts i tusen bitar? Är det så ni menar? Skulle världen se bättre ut då? Eller ska "dom" utrotas, skulle världen se bättre ut då? Kan en människas hudfärg eller liknande göra den till en sämre människa?

Är en homosexuell människa mindre värd än andra? För att den attraheras av killar ist för tjejer eller tvärt om. Vad är det som säger att det är fel? Kärlek som kärlek. Om en människa är bög, förtjänar han ingen kärlek då? Finns det ett facit gällande vem o hur vi ska älska varandra? Isf vill jag ha namnet på den gigantiska idioten som sitter o  trycker på det.

En människa med kolsvart hår o kläder med nitar, dom är ju knarkare o dom vill vi absolut inte ha som grannar. För dom ser ju ut som idioter o beter sig därefter? Låter det vettigt?
En rottweiler är farlig, dom säger att såna hundar biter ihjäl människor. O det har med rasen att göra? Låter det som att det stämmer? 

Jag ställer mig frågan, va fan äre frågan om? Vi lever väl inte efter nåt förbannat facit,  eller står det i bibeln hur  människor ska vara för att vara rätt eller fel?   Vad jag vet så finns det inget rätt o fel i hur en människa ska se ut, älska eller vara. Där emot finns det ju lagar som vi måste rätta oss efter men det är ju ett annat kapitel.

Peace, love and understanding you know


..det är dags nu

              
                           
                                                     Lite av mina planer inför helgen.                

Ändrade planer

I morse skulle jag träna o sen åka in till stan (linde). Meeen jag började med en mysmorgon för mig själv. Sen ringde broder Tobias som var hemma med en sjuk Leo o ville att jag skulle komma med migränmedicin till Josse. Där hemma så höll han på att trampa hål i golvet men han bjöd mig på mat o kaffe iaf. Leo hann piggna till av en alvedon o skita ner sig, Tobias hann skura bänkar o bord både två, tre o fyra gånger sen var det dags för refrängen.
Dagen har fortsatt med diverse händelser. Alltid trevligt med överaskningar! ;) Dags att greppa pöjken o ge hann en puss eller två. Hihi

Alla getter hemma?

Har åtsadkommit en hel del idag. Besiktat bilen, umgåtts med syster, bakat, bjudit hem mor o far... Osv.

Jag går in på statoil, köper ciggaretter åt Terra, (med Emils kort, jag vet inte varför. Förvirrad o stressad som jag var) trär in kortet i apparaten, knäpper in koden, godkänt, går därifrån.
Jag besiktar bilen, ska betala. Jag hittar inte kortet. Spårlöst. Jag vänder ut o in på allt jag har. Men! Jag har inget minne av att jag tog med mig korthelvetet tillbaka. Ringer till Statoil o där ligger det. Hur snurrig får man bli på en skala från topp till tå?
Att betala sen gå därifrån utan ett öre, för dom sitter kvar i apparathelvetet!!

Jag säger då det. Förvirringen är total. Hahaaa <(*-*)>


Svenska Hollywoodfruar

Jag blir mållös. Skrattar ordentligt emellanåt. Är det pengarna eller Hollywood som ställer till det? Det behövs inget svar på den frågan. Den ena tycker att sin hund ser ut som en uggla efter den senaste frisörtiden medans den andra skämms för sin miljonträdgård. HA HA. Se på fan. ...som ljus, ljus som brinner ut


"Du o jag Therese"

                   
                
                                                         
                                                      <3

                

Min dag

Var i skolan. Det vankades mössprovning. Jag har beställt en mössa :O Herregud! Det ska ske. Jag ska ta studenten. Jag har beställt min studentmössa!
Efter skolan åkte vi o jobba i nån timme. Åkte hem för att bege mig till Robin O Alex där jag o Emil var bjudna på mat. Gott var det. :) Och nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, men det är väl isf ganska så uppenbart att jag ska till sovrummet? Det riktigt snurrar i boetten. Jag kan nästan flyga. Trött med stort T. Trött. TRÖTT med stora bokstäver. Sängen nästa. Jag krälar dit hörni..

Den blonda tiden

                       

Tankarna

är dina tillgångar.


Jag säger då det

En lördag kan bli hur som helst.
Jag strosar omkring i nattsärken. Eller är det kanske snarare söndagssärken?
En kanske skulle koka sig ett ägg?
Det är vad jag hade att säga i detta nu. Det va väl inte illa pissat!

Jag pustar ut

Jag åkte till syster Therese, Terra en stund. Vi försökte få ihop en ny design. Det resulterade i detta, men fortsättning följer!
Fick med mig ett paket från H&M hem. Det är något visst med att beställa kläder, herrejävlar. Plötsligt så känns allt mkt bättre än vanligt. Att bara få hem kläderna på beställning. Vipps så var dom här hemma hos mig, o dom är bara mina. Tänka sig! Det kan man väl för fan få unna sig ibland. Nu framåt höst'n menar jag, så en inte huttrar tandraden av sig. ;)
Nu ska jag äta chips. Chocklad. O dricka cola. <3

                    


Fetto

Jag har tröttnat på allt som har med vikt o göra. Vad är det som ger någon rättigheten att kalla någon annan sticka eller mager? Vad är det som får det att låta okej? Hur kan det vara lagligt när det är strängerligen förbjudet att kalla någon annan tunna eller fet?
Om jag säger att ikväll ska jag äta chips o dipp. O då får jag till svar "ja det kan du behöva". Är det en komplimang? Nej. Jag tar illa upp o känner mig inte alls fin ska jag säga er. Det är samma sak som att en överviktig skulle säga "ikväll ska jag äta morötter med dipp istället för chips" o då ska jag då kunna säga "ja det kan du behöva".
ELLER, jag går upp i vikt o får inte igen mina byxor o någon annan som anser sig själv som tjock säger "välkommen till klubben". En annan komentar skulle kunna vara "nu börjar det likna nåt". Ska jag då kunna säga till nån som går ner i vikt "nu börjar det likna nåt"? Inget av det här är komplimanger!!

Jag förstår inte det här. Jag tycker inte att det är okej. Jag är så trött på det här. FÖR HELVETE. Varför ens komentera någon annans vikt? Håll käften säger jag bara. HÅLL KÄFTEN!
"Du är fin" det är en komlimang. "Vad fin du är i håret" det är också en komlimang. "Du är mager som en sticka" det bli ingen glad av. Alla kämpar med sin vikt o det ända vi är ute efter är att känna oss fina.

Det är löjligt


Ett två

Har varit ut o gått hur långt som helst. Känns verkligen skönt. Fick med mig Isor på vägen hem oxå så det var inte den sista promenaden idag! Dock så blir det inte lika långt kan jag lova. 
Titta ut genom fönstret, jag menar har ni sett ett så fint väder? Man vill bara gå ut o andas. Höstluften. Hoppas det fortsätter så här ett tag. Elvispen går varm i köket hör jag. Det vankas mos o körv. Jag börjar misstänka att Emil inte tycker om min misslyckade mat, han lagar mat allt oftare numera. Hmmm... Men inget mig emot. Då kanske mina brännskador hinner läka tills det är dags nästa gång. Det kanske går an om jag ger fan i stekningen? Fortsättning följer..

Va hände..?

Chips. Gött.
Ja nu har jag setat här i 10 minuter o får inte fram ett ord. Det blir jag ju inge klokare på. Det låter ju som att jag lika gärna kan stänga igen för idag då hörni! Vavavaffö dådå?
15 minuter gilt :)

Aadå

Kunde inte låta bli att titta på Idol. O som vanligt blir man ju så sugen på att sjunga. Eller kanske snarare att kunna sjunga. Tänk så roligt det vore. Kan man lära sig? Javisst kan man det men sen finns det ju kanske oxå hopplösa fall. Jag undrar om jag är ett sådant... Eller ska man testa sig på nån rad här o nu? Nej fy  fan, man får ju faktist ta o visa lite hänsyn till omgivningen. En kanske ser till o bli vräkt. :)
Jag ser att Andra avenyn har börjat, inget jag egentligen följer men inte heller bläddrar förbi. Tycker det är lite småtrevligt med svenska serier.

Glass!

Var tvungen o åka o skaffa glass. Ni vet Cart'e dor ;) Jammi.
Det eldas ljus här hemma, vi har skapat vårat eget Hawaii! Termometern visar närmare 30 grader. Men jag har hittat den perfekta höstkänslan. Yes. Det är bara raggsockorna som saknas men det skulle inte funka i den här värmen va.. Kanske kan dom vänta tills snön kommer! O den kömmer fell när'en kömmer.  

Allt som vanligt, men inget som förr

Frustation. En känsla som inte går att beskriva.
Skönt med måndag i morgon? Det tycker faktist jag. Jag ska gå o lägga mig tidigt o vara riktigt "utvilad" o "pigg" i morgon. Blicka framåt o sprudla av energi! Jag tror även att jag ska åka buss i morgon. Jag menar jag har inte långt till busshållsplatsen, varför inte utnyttja det? Jag kan väl gott o väl hasa mig ut 50 meter till den där jävla kuren? Javisst :) Om jag drar rätt över åkern så kanske jag även spar 5-10 meter. Vad nu det ska spela för roll.
Hahahaha skrattanfall.
Ska vattna mina stackars blommor, ta den sista kladdkaksbiten o sutta mig i badkaret. Eller kanske går det lättare att ta en dusch med tanke på att vi inte har något badkar..?

                        


Hiiihiiiii

Lördag, är hemkommen från en tacooskväll. Kul kväll igår. Trött. Fundersam. Godissugen nå så fruktansvärt. Tänker på jordgubbar, sylt, hallongodisar, chocklad, kladdkaka (en perfekt sådan), glass med marränger o kolasås... Hamburgare med perfekt kryddade pommes, cola, syltkakor, bruna bitar, chips o dipp, äppelpaj. Med mera, med mera! Vad gör man? Man tager vad man haver. En murken hård bröbit? Den behöver iofs inte vara murken... Ja nej jo så att, vi ska se om jag kan karva fram någe gött!

Idag är ingen vanlig dag

För det är hyttras födelsedag! Det tänkte vi fira med utgång i örebro. Så klackarna på o humöret likaså. Jag ska allt visa 'na va bootsen går för...hade jag tänkt. Vi får väl se rubrikerna i morgon.
Jag sitter här o fryser lite smått. Hösten är här. Eller är det en kylig sommar i år? Tänkte göra mig klar för en vända till stan. Overallen på o kängora å!
Ooops

Beställde just lite kläder från H&M.. Jag borde inte ha ångest.


I wanna see you

Voices.. A thousand, thousand voices
Whispering, the time has passed for choises

I can't seem to see you baby,
Although my eyes are open wide
But I know I'll see you once more
When I see you, I'll see you on the other side

Though I know we must be parted
As sure as stare are in the sky

Never thought I'd feel like this

But we'll be together
Carved in stone, carved in stone, carved in stone

I know you're crying, but I'll stop you crying
When I see you, I see you on the other side
God knows I'll see you, see you on the other side

                


Tlöött

Man har fullt upp. Skolan, hemmet, vänner, familj o allt som hör därtill vettni. Men jag gillar't.
Idag har jag när jag kom hem från skolan stått vid spisen. Köpte ju så in i helvete med köttfärs så jag har gjort köttbullar o biffar så det stog härliga till. Fönstren imma igen o jag hittade inte i mitt eget hem. Ungefär menar jag. Det ska jag nu frysa in så det finns färdigt i frysen, smart va? Jag är ingen häver på matlagning men man måste ju äta så att säg ;)
Middag nästa! Sen då?

RSS 2.0