Ett gott skratt osvDenna dam fick avsluta min dag, som alla andra måndagar ;) Jag gillar henne.


Ett djupt andetag

Känner mig trött. Då har det vart en bra helg.
Idag ser jag fram emot att inte göra nånting. Bara sitta i solen o ta igen sig! Det är dagens melodi så att säga. Vi får väl se vad refrängen har att erbjuda..

                               


It took your love to make my heart come alive

Den 30:e är det våran förlovningsdag. Ett år. Två år tillsammans. 

 


Tips

I morse var det klippt igen. Får sån fruktansvärd huvudvärk mellan varven. Men för några veckor sen kom mor min springandes med en slags nässpray för migrän. Upp i borren, dutta te´o det är klart. Vänta 5 minuter o helvetet är som bortblåst. Jag är imponerad.
Nu är det ny helg, nya äventyr!


Blått!

Inte ett moln så långt ögat kan nå. Det är perfekt. Närmare 30 grader på balkongen, inte ett träd står i vägen. Det är perfekt. Det svider på bröstet. Det är perfekt. Det här är tider det! Alla tiders.


Varför?

Jag har en fundering. Näst intill varje natt så tutar lastbilarnra när dom åker förbi här på riksvägen. Varför? Inte alla men alltid nån. Det är liksom ingen vanlig tut heller utan han håller i hela vägen förbi. Tuuuuuuuuuuuuuuut. Gör dom så när dom åker över en bro eller? Va? Isf varför på natten o inte på dan? Va? Ja det här lär jag undersöka. Bara av ren nyfikenhet. Dom får väl tuta bäst fan dom vill men jag undrar bara VARFÖR, varför just här?!


Nästan glömt

Hade nästan glömt den här lilla dagboka. Men våren är ju här, så det finns ju annat som lockar så att säg!


RSS 2.0