Ett Kap,

med stort K tycker jag. En sak vi behövde va, förvaring ;)
Taddaaa...

Poff ba´

Lilla Lisen. Det kändes ju som att hon aldrig skulle bli stor. Hon låg ju som en liten harskit i mitt knä o söv som en stock när vi hämta hem henne.  Alla börja tycka att hon blitt så stor, utom jag. Till slut var jag tvungen att ta mig en redig titt. Nu ser jag att hon växt en aning kanske ;)
Poff..

Juletid

Ja det är bra mysigt. Och så nöjd jag är. Och så gött allt är..
Ja tömtar di hängde i!

Finbesök

Kände att jag sakna Isor, så idag är han här!
Vi passar på att lyxa till det lite. Och fotöljen den höll. Snart ut i snön <3

Det vankas kärlek

bannemej. Inatt sov jag ungefär 9 timmar. Det går ju inte att begripa, va! Vi är nog tvungna att montera upp ett sjujävla kors i taket. Jag trodde aldrig jag skulle vakna..
Wille ville gärna vara med på bakning
<3

Dag numero 1

Första dagen på mitt andra jobb, avklarad. Känns bra. Så skönt! Men det snurra på bra i boetten när klockan ringde 04.50.
Så jag har passat på att göra nytta resten av dagen. Tvättmaskin går varm, ni vet så det glöder ikring na'. Ja tvättstugan den vibrerar hel o hållen. Ja hela kåken studsar. Det dröjer inte tills grannar ska ha tag i mig kanske. Njaaa...

Drömmer

Jag sitter här o drömmer mig bort. Tittar på utlandsbilderna från o somras. Det är ju bra härligt! Helt enkelt härligt bara. Ja. Det är ju så synd att jag är så himla (haha) flygrädd. Det är en flygrädlsa utan dess like som mer kan kallas dödsångest. Men hittills har det ju varit värt det! En har ju lyckats suttit i planet vid start och brallan har varit torr när vi landat.
Hotellet
Fötterna svullna BRUTALT
Emil köpte BRUTALT fula shorts
En kväll som var alldeles.. alldeles underbar

Pingviner

Ja, jag är ju mycket för djur. Fastande här om natten vid ett naturprogram haha. Det handlade om pingviner. Har alltid tyckt att det är häftiga djur. Men kära nån va läskiga dom ser ut när dom går omkring? Folk är rädda för att stöta på en älg när dom är ute (det har jag aldrig vart) men skulle jag stöta på en pingvin skulle jag nog bli lite nervös. Dom är jättefina, men just när dom går så ser det ju otäckt ut. Overkligt. Så mänskliga men ändå omänskliga. Men jävligt häftiga ;) Ja allt på samma gång!
Sööööt

December

Skön dag. Nu vet jag hur det känns att ha en ledig kar' på en vardag. Önskar mig fler sådana dagar!
Det årliga ljuset har tänts!
Skön mössa, sköna boooots, skönaste T-tröjan jag har...
Lisen gillar ljusen!
Fyra tillfällen från dagen som har spenderats lite här o lite där o lite var.

RSS 2.0