Dåså

..har man vart på vårdis.
Klarblå himmel. Men jag tänkte städa! Skulle vilja skotta balkongen, får ju knappt upp dörr'n. Men gör jag det så ser jag väl till att grannen under blir insöad. O det vore ju förskräckligt.
Det riktigt rycker i ben o armar, här ska städas! Det ska elda kring trasa o dammsugar'n ska få sig en skjuts som heter duga. Och musiken sen, några danssteg ska jag nog försöka mig på. Ja ni kan ju tänka er själva va trevligt jag ska ha! Ni som tycker det är tråkigt att städa vet ju inte hur det ska gå till ;)

Jag återkommer


Så det kan bli

Hittar inga ord som passar mina funderingar. 

  


Åååh


Jag vill ha


Ungefär så


Grejt

DYNGFÖRKYLD. Febern har iaf gett med sig. Men Min näsa känns som ett bowlingklot. Mina öron känns som bowlingklot. Den ena halsmandeln känns som ett bowlingklot. Dom två gångerna i mitt liv jag fick visa upp min hals för doktorn så har han frågat om jag har opererat bort halsmandlarna vilket jag inte har, skulle jag gå dit nu skulle han nog fråga om jag har nån form av "halsmandel-implantat".
Jag får ju inte uppleva det här ofta. En kanske skulle njuta av det så länge det varar? Vem vet när det händer igen menar jag. Den senaste tiden har jag åkt på lite av varje, det är inte sig likt alls.  En kan ju undra. Meeeen jag tänkte inte sitta här o beklaga mig, skulle bara dokumentera denna händelsen sörrö.  

I morgon är det ju studentfest också. ROCKTEMA. Menat för mig. Jag har inte planerat att missa. Snarare att plocka fram brylkrämen, skutta i skinnpajen o putsa bootsen ;) Sen är det bara att ta med sig luftgitarren o göra entre! 
RSS 2.0