Angående min skalle

För er som inte lagt märke till det så har jag ett sjujävla schabrak till skalle. Vissa må sig inte tycka det. Men så är fallet. Tittade på kort från barndomen senast igår o den måste ha vart färdigväxt redan då, vid två års ålder! Hur som helst, det jag skulle komma till är att jag nu har dunkat pannjävel i dörröppningen! Ni vet man kommer i en ganska hög hastighet o råkar väl vinkla panna lite snett. Ska en inte kunna ta sig ut  o in genom en dörröppning pga för stor skalle?  Haha får se till o vinkla skiten rätt. Ont gör det iaf.

Regn <3

Jag blev överlycklig i morse när jag lyfte på ögonlocken. Jag insåg att jag vaknade av ett stort fett snöras från taket o vattnet droppade utanför. Dropp dropp dropp dropp dropp dropp dropp... Ett ljud som man kanske kan tycka är irriterande i sin längd men jag låg o lyssna i säkert en halvtimme. Ja men det snöar ju inte gott folk! Fy fan va skönt. Sol eller regn kvittar ju menar jag, det är plusgrader o snön försvinner!

Ikväll bär det av till systra mi, vi ska umgås o ha det som bara vi kan ha det :)
Morgondagen, ja då blir det puben här bortanför. I kroken. Vi ska klappa takten o ropa höj, o ta oss en varsin slurk givetvist.

En present


..på väg till mig

I want to break free
I've got to break free


Glory days!

Det är väl för härligt. Det första jag gjorde idag var att sticka ut huvet genom balkongdörr'n o hör hur snön smälter bort. Vi är på rätt väg. Jag riktigt ser vår o sommar framför mig, då det är som bäst! Jag menar, då när det inte gör nå om man glömmer kläderna hemma o slipper använda kofoten för att få upp ytterdörr'n. Ja men förstå!


           
..Den bjuder vi på

Thats it


Livet på landet

Kom o tänka på när jag titta på The Hills hur olika man har det. Det finns alltså dom som bor o växer upp mitt i city o bara glider fram. Ska dom åka o shoppa ja det är bara o ta taxi. Ska dom ha ett jobb ja det är bara att höjta till. Sen finns det andra små stackare som ska vara glada om dom överlever dagen..

Det här med taxi. Jag minns när vi hade häst, det var vinter o sparken hade väl gått sönder. Det var bara att ta cykeln haha. Hade nog vart enklare o gå.  Va? Som den där gången en missa bussen till skolan på högstadiet. Fick för mig att gå. Tro det eller ej. Förstår fortfarande inte vad som flög i mig?
Eller varför inte göra som bror min när jag va o hälsa på i Kalix, han missa skjutsen till jobbet så han ringde taxi, tömde min plånbok o stack! Haha...ha. 


Kastar in handuken

Spela, tävla, leka tafatt, herren på täppan.. Ja inte fan vet jag. Det är inget för mig. Har liksom inte fattat va man vinner..?


Dags att börja fundera?

Knappt det ens.


RSS 2.0