Tomrum

Det är helt ofattbart att en människa bara kan försvinna. Alla vet att alla dör. Men det går inte att förstå. Jag kan inte förstå att min mormor är borta. Du är inte hemma när man är där. Du sitter inte på din plats i köket. Visar inte nåt nytt du köpt. Frågar ingenting. När jag var där sist o putsade fönster så stog du inte bakom o ville hjäpa till. Du strök inte gardinerna som du tyckte så mycket om. Du skrattade inte. Du släppte inte heller rätt som det var en brakare som du brukar, som vi sen kunde skratta åt tills vi fick ont i magen.
And nobody seems to know where you go,
And what does it mean?
Oh, is it a dream?

Sjukling

Det skar i hjärtat av att se Lisen på det här viset. Och sån skön känsla det var att få veta att det inte var något allvarligt. Självklart släppte hon en glädjefis när hon mådde bättre ;) Sockerdroppet gjorde susen då hon idag har vart helvild!

Skostorlekar

Ja vad är det som har hänt med skostorlekarna egentligen. Så vitt jag vet har jag alltid haft storlek 38. Tills för nåt år sen ungefär, då blev en tvungen o gå ner till 37 på dom flesta skorna. Numera är det ett helvete ibland att köpa skor kom jag under fund med idag. När man hittar ett par som är snygga så kan man plötsligt varken ha 37 eller 38?
Mina fötter ser ju inte ut som andras (långa o inte mer än nån cm breda) det kan vi ju konstatera men iaf. Det är ju inte bara jag som fått samma problem. Ja det här är en jävla fundering som tillhör min fundersamma skalle. Min skalle som idag oxå fick sig en rejäl jävla smäll när ett vattpass rasa på det. Det är sådär när man har ett sjujävla schabrak till skalle, som jag tidigare nämnt.

Pysmys

Får bli några bilder.
Min lilla Lisen, väntar så rart.
Tittar på "Busse pidd"
Lek
Olalla.. Jag tycker så mkt om Izor. Han är för härlig.
Nu ska jag äta upp chipsen. Och dippen. Och pepsin.

Kom tillbaka

Kära Mormor. Så fin människa. Underbar.
Du har gett så mycket glädje och kärlek.
Jag blev alltid glad av dig.
Kärlek rakt igenom.
Jag skulle ge allt jag har för att få krama dig igen.
Saknar dig. Kommer sakna dig varje dag.
Älskar dig <3

Det är dags nu

Blev sittandes o titta igenom en massa gamla bilder. Det finns en hel del. Det som slog mig är att jag måste komma igång o träna. Är ju pinsamt klen för fan. Jag har vilat alldeles för länge, sisådär några år. Det slog mig också att tiderna förändras.
Emil har också vilat ett tag ;) Men han är lika fin ändå.

Hopp.

Ville uppdatera lite. Så skrev ett inlägg. Men sudda ut allt.

RSS 2.0