BeBiS 2

Ja så blev jag änterligen moster också. En stolt sådan..


..jag menar hon är ju så söt så man smäller av.

Sweet love of mine

Dra åt fanders va godissugen jag är! Speciellt på ostbågar. Och chocklad. Det riktigt kurrar i magen.. Kan inte sluta tänka på godis, godis godis, godis Kanske blir raka spåret till affär'n i möre!   ...måste.. ha..

..sockerLisen fisen, våran vän.

Mini!Kära nån. Så smått, så litet och så sööööt :) Man blir ju alldeles till sig va. Till och med lilltånageln finns där om man tittar riktigt noga haha.

 


To do or not to do

Som vanligt och i vanlig ording, ja det kan till och med kallas rutin att jag har drabbats av beslutsångest.


Fredag

Och det har vart full rulle. Har precis slått mig ner i soffan. Nöjd och belåten, blev nämligen faster igen för några timmar sen. Äntligen! I morgon hoppas vi på att få träffa det lilla gullegrynet för första gången. Äntligen!
Nu blir det söffa resten av kvällen, vi har ju Zorro här som ska övernatta :)


Platta i botten

Det cirkulerar just nu en massa tankar där uppe. Synd bara att jag är så trött att jag inte kan dela med mig av dom just nu haha. Gjorde ett försök att skriva ner det som jag hade tänkt men det var bara att ge upp, god natt!Återkommer istället.


Hadderajjan

Ja här var det livat värre va ;) Fick lite tid över så här på nattkröken. Funderade på om jag skulle ta en kort reumme men det skiter jag i. Vi blickar framlänges istället!
Börjar med ett frisörbeök i möre sen beger jag mig på ett spännade möte ;) Det är alltså sängen som gäller nu.Kan inte sluta skratta åt den här bilden

RSS 2.0