MysLisen

Av någon konstig anledning så blev vårat gamla köksbord ståendes längst ner i vardagdrummet (osynligt..) Och där under kunde jag hitta Lisen här om kvällen. Hon såg så go ut, gillar att mysa in sig på såna platser.Idag har vi varit till Marieberg o fyllt på Bebisens garderob, nöjda & belåtna är vi.
Idag såg även min mage ut på det här viset. Kolla in skuggan, den tar upp hela väggen haha. Mina ögon blir bara större o större för varje vecka när jag tittar på dom nya bilderna, känns konstigt att det är min mage. Även om andra inte tycker den blir så stor så känns det när det är ens egen :)


En hälsning innefrån

Kring dom allra första veckorna:Vecka 17:Vecka 20:Vecka 21:


Ungefär så ser det ut.
Emil låg & pratade med bebisen förut & la sig lite lätt på magen. Rätt som det var fick han en liten spark rakt i örat haha. Det var kul :)

Korkad?

Ja jag vet inte om det är jag som är korkad eller nåt liknande men det går inge bra att lägga in bilder. Ska se om det går att ordna så en kan slänga in nån bild på den lille kulan. Vet inte vad jag ska skriva för tillfället. Så många tankar som far omkring nu för tiden :)

Gos

Jag och mina älsklingar har haft lite mys så här på kvällskvisten. Det är ju älgjaktvecka så en ser ju knappt röken av dom ;) Då gäller det att passa på!


Sen var det meningen att det skulle vara lite bilder här men dom hamnar på tvären & upp o ner av nån konstig anledning..! Så var det med det haha. Det får bli en mandarin istället, gött.
Tittut

Våran lilla Bebis! <3

Som en dröm

Idag var det äntligen dags att få se våran lilla Beby. Vilken känsla det var. Obeskrivligt. Det var en stor lättnad att få se det lilla hjärtat slå! Vi log och kunde inte släppa skärmen med blicken för en hundradels sekund.
Den hade ett riktigt gympapass där inne ;) Vinkade, snurrade, sparkade <3 Ja det var helt magiskt helt enkellt.

Den 5:e mars är det beräknad ankomst! Vi längtar.

RSS 2.0