God nattDu fattas mig.

<3

Såja


Lite toning kanske


Och lite druvor på det....kanske lite hallonkräm också.

Efter en såndär dag när man vart lite sådär extra duktig ni vet. Ska ligga här i soffan ett tag nu innan jag byter plats till sängen, gött!

Dilemma

Det har blivit dags för ett frisörbesök. Som jag har skjutit på ett bra tag. För jag är så rädd att jag kommer säga "klipp av det". Det är ett ständigt dilemma med det här håret. Dom stråna som lever kvar. Det har vart på tillväxt i flera år.  Och nu är jag trött på det. Det är skönt att kunna sätta upp det o fläta det, men sen då? Men klipper jag av det, så kommer det att fattas mig. 
Har ingen aning om hur det här frisörbesöket kommer sluta o det gör mig lite nervös haha.


            


Dags att dansa

Ja, när jag & Therese går i affärer kan vi ibland behöva ge varandra en blick som betyder att det är dags att gå. Då spelas det nämligen en låt på radion som gör att man bara vill dansa hejdlöst. Det kan va en riktigt svängig låt, en klassiker eller bara en som är lätt att stampa takten till. Det är alltså dags att gå ut ifrån affären när det dyker upp en sådan låt. 

Det kan nästan kännas som att man redan tagit en sväng om utan att märkt det..
Fick iaf den här känslan när jag nu sitter o lyssnar på gammal disneymusik. Fast det är ju ingen annan än Lisen här så vem vet ;)


Kvällstid

Ja på kvällskvisten ser det ut på det här viset:Hoppas Du har det bra där inne <3


RSS 2.0