JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOO

Freedom! Jag älskar ledigeheten.

                 


Förbannade jävla biljävel

En Volvo 245. Ni som äger en behöver ju inte läsa. Jag har konstaterat att det är ta mig fan den fulaste bilen som går att åka i. Den är näst intill fulare än en gammal jävla saab! Jag skulle knappt ta emot bilen om jag så fick betalt. Jag kan se framför mig hur en skulle kunna komma åkandes i den där fula jäveln med hål i alla system som finns, helst på ställ i kurvorna o sen ska den föra ett sjujävla oväsen. Jag var tvungen att åka om ett sånt spektakel uppför Hällabacken som hade fullt göra med att ta sig upp, men det var på fisens mösse att jag hann förbi den där långa jäveln! Nej fy fan för en Volvo 245!

               

Och vi ska inte ens tala om den här saaben som inte ens förtjänar ett stort S!
              

Sådär ja

Nu var man nytatuerad igen. Det svider på bra. Det är värst efteråt tycker jag. Själva nålen stör mig inte så jävla mkt. Det blev skillnad o jag känner mig nöjd iaf. Före o efter bilder får ni se sen! När jag tagit bort plasten.

Nu blire maat, och sen? Sen! Blir det choklad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Choklad

Jag är så fruktansvärt sugen på choklad!  Choklad i sin renaste form! Kladdkaka, Geischa, marabou.. Shit.


Stråssa bönder firar livet

Vi börjar på andra sidan Löa, knäpper upp cider o korkar upp vin. Spelar spel som bevisar att den ena är värre än den andra. Får för oss att dra ut på krogen, Frimis. Vi förvandlas till yra höns o försöker komma iväg innan det blir försent. På vägen ut till bilen ösregnar det o Alex gör allt för att inte slå ikull sig med kryckor i gips. Jag föreslår att vi kunde ha lånat mormors permobil..?
I bilen får jag syn på att det finns uppfällbara bord att ställa drickat på. En viss Hytter nappar på id'en o spiller ner bilen o sig själv med en halvliter vitt. Vi blir hysteriska, trycker platta i botten o mellanlandar hos mig där Hytter får byta om o vi hinner få med oss den sista skithusrullen vi äger för att klä in sätet med. Vi kunde ju ha lånat ett bilsäte från volvon?
Vi varvar iväg ännu en gång, nästa stopp lindesberg. Plockar upp Fridan o drar raka vägen mot frimis. Väl framme tittar jag så jag har allt med mig i väskan, tacka fan för det för där låg ju skithusrullen. Det hade ju inte sett så bra ut om jag hade fått upp den när jag skulle betala in mig o trasslat in mig själv o andra i skithuspapper. Till slut befinner vi oss på krogen, blöta, kalla o jävliga. Men lik fan var det väl trevligt.

                  

Jakt/mord

Jag fullkomligt hatar jakten! All jakt som finns! Hör ni hur det låter? JAKT. "Nu ska vi ut o jaga älg, skjuta skjuta skjuta! Nu ska blodet flyyytaa!" O sen påstår dessa så kallade jägare att det är ett intresse, en hobby. Då ställer jag då den stora frågan, hur fan kan det stämma? Hur kan det vara ett intresse att döda på det här viset? Vad är det som ger oss människor friheten att döda dom här djuren för intresses skull? Va? Det är ju absurt. Det finns väl för fan gott om saker att göra om man vill ha kul? Jag skulle kunna sitta här o tala emot jakt i timmar.

Inte nog med det, Emil har skjutit en tjur. Vad ska jag göra åt det? Inte ett skit kan jag göra för den döda tjuren. MEN. Kar'ln hade mage o föreslå att vi skulle montera upp liket på väggen! Han tycker vi ska sätta upp den flådda skallen på väggen! Det föreslog han vid middan. Jag protesterar. Han försöker med att säga att han är ju så stolt. MEN, jag tröck ur mig en sjujävla rap som nästan tog tänderna med sig. O efter det så sa jag som så att jag är mer stolt över den där rapen än vad han nånsinn kommer att bli över den där tjuren o dom där 11 taggarna. Mordet så att säga.


Rubrik

              
                     

kdowqpjfieowhjfiewohfewhfjewhfjhfjdhfjhFJWHFWUHFWJAHFJHSJHJSHFKJLHhdiueahf
Bokstäver

In english please

Today I have done some things. Like washed our clodes, I took the car and "brum brum" Alex to Ann-Louise. And than I drived to lindesberg. I met my sister for some lunch and after that I was going to synsam for some new linses because I have bad eyes. I wanted one pare with a color but I had to dark eyes for that. So fuck them! I also tryed one with color but it did'nt worked. Fuck.
Yeah.. So now I want candy. Alot of it. It would be nice if I could get some candy. Yeah.. But now I have to get out of here. Do you know why? Because I have things to do. Alot of shit around here that I have to take care of you know. But thats the life it is. I like it. See you. 


Inte nu igen

Nu är den här igen. Varenda månad. Jag hatar att känna mig så här eländig. Jag har ONT, jag kan inte stå längre en några minuter i sträck, jag svettas, jag är trött, jag är yr.. Det gör mig irriterad. 
Jag vet att man inte ska klaga men det känns faktist tillåtet i det här fallet. 
                              
                                                      Lite humor hjälper en aning


Lördag

Idag fick det bli lite shopping i sthm. Själva staden i sig är jag inte så förtjust i men jag åker gärna dit för o hämta hem lite kläder. Man är ju ingen stadsmänniska trots allt. Det blev some good food, kläder o roligt sällskap (självaste Hytter o G Persson). Jag är nog mest nöjd med den där hamburgar'n på hemvägen! Det finns inget godare i matväg enligt mig, jag skulle kunna äta minst en till här o nu. MINST!
Nöjd med dagen så ska jag gå o slå en drill. För att inte glömma att jag ska gå o lägga mig oxå tänkte jag. Hoodeladdi hoodiladdi hoppsan vilken dag.. ;)

FÖRÄNDRA

Några fakta från nuet:
Lyssnar på Bob Marleys One Love. Skickar ett sms med texten FÖRÄNDRA till 72 950 för att bidra med 50 kronor till rädda barnen.


Hear the children crying

...Sayin', "Let's get together and feel all right."

          ..As it was in the beginning 
          ..So shall it be in the end
 

                                 

     Who has hurt all mankind just to save his own?


RSS 2.0