Den senaste tiden

Ja det här är vad som hänt den senaste tiden. Tycker dock att det ser lite brutalare ut på bild, är inte så här jag ser mig i spegeln hehe. Menmen. Det är väl så här en ser ut nu för tiden. Det är 10 veckor kvar, känns helt otroligt.





Julen har vart perfekt. Ligger utslagna här hemma nu och tar igen oss alla tre, den fjärde i magen däremot har skapliga partyt!


Våran älskling

Snön kom så småningom, riktigt härligt! Lisen älskar snön hon.
Idag ordna vi ett litet utsiktstorn till henne som ska stå ute i hundgår'n. Det gillades, där kan hon sitta & speja.





Lite nyfiken på magen nu för tiden ;) Lilla gumman.



Sista Biskvin

I fredags var det älgfest (som inte alls var så älglikt som det låter). Hade ju väntat mig nåt helt annat haha..
Hur som helst så var det biskvier till kaffet. Och jag har då bara smakat på nån enstaka biskvi i mitt liv. Tycker inte om nämligen, men tänkte att jag kunde göra ett försök. Och dra åt helvete va äcklig den var. Rent utav vidrig. Kollade på alla runt omkring som mumsade & pratade om hur gott det var. Jag kunde då inte förstå hur dessa människor kunde äta utav dess like. Försökte mig på en tugga till men ångra mig, gav bort den till Emil som mer än gärna tog emot den. Och spotta ut den lika snabbt! Han fick såna kvälviningar så han fick gå ut. Ja den var ju för fan rutten.
Jag blir fortfarande äcklad när jag tänker på den där biskvin. Det var det sista försöket iaf. Tycker helt enkelt inte om biskvier!




Pysimys

Ja det är ju bra mysigt med advents-pinalerna som har kommit fram. Vädret tänker jag inte kommentera, det är som det är och så är det bara. Så småning om blir det kallt och kanske kommer snön, då får vi hoppas att alla blir nöjda ;)
Själv känner jag mig väldigt nöjd som det är. Vare sig det hade vart snö, kallt eller rusk. Vi befinner oss i vecka 27 och tanken har slagit mig att det är 3 månader kvar, ungefär 12-13 veckor. Nu har även moster och morbror fått känna på spark, får se om Thompa har blåmärken i morrn haha, kallvatten får fart på den lille <3


RSS 2.0