Även jag

Javisst, även jag uppmanas om att skriva 7 intressanta saker om mig själv. Vad är intressant? Va..?

* Jag är en pedant perfektionist. Och i vissa fall kan det vara jävligt jobbigt.

* Jag älskar sylt. Och allt med jordgubbar i.


* Jag kan inte slänga skräp utomhus.


* Jag har även jävligt svårt för att hålla mig för skratt o kämpar mot skrattanfall i jobbiga situationer. Det kan bli riktigt tokigt..


* Jag tycker det här är svårt, speciellt att behöva nämna jag jag jag jag jag jag haha

* En gång satte jag mig på ett tåg till kalix. Helt ovetandes om det över huve taget var rätt tåg eller vart jag skulle hamna. Jag hade ingen aning om hur framtiden skulle se ut innan jag klev av det där tåget.

* Jag bär på en hemlighet. Varje dag.


Mina Converse <3

När jag gick i sjunde klass så skulle jag ha ett par nya skor. Jag blev såld i ett par bruna Converse med lila snören. Så dom fick det bli. Jag hade dom sen på mig vareviga dag. Dag ut o dag in. Ja jag kunde inte gå utanför dörr´n utan att ha dom på mig. På vintern i flera graders kyla, på sommarn i flera graders värme.. Dom blev ju lite slitna men inte gjorde det mig nåt. Fast det nästan var så pass att jag fick bära sulorna i en kasse för sig.

Men. Plötsligt en dag. Så Kom mamma bärandes med dom där sulorna o visade upp dom för far i huset o sa: Köp flicka ett par nya skor!
Det var då jag insåg ett tiden var inne. En vinter till i dom skorna skulle betyda slutet för mina fötter. Men
en en vacker dag så ska jag visa er va dom går för.000000

000000000000000000000
noll

kanske skulle flytta till kiruna. tror det skulle funka för mig.


Så sööta
Töffsa 19 år

12 januari, adå. Jag känner mig så nöjd med min födelsedag.


                                      Muffinsarna


                              Mina "kvällens specialare"

 
Dom kära cupcakes-skålarna jag fick av kära Therese. Jag älskar dom.

I övrigt så fick jag presentkort på Veronicas hud o naglar, pengar o kamera. O en trevlig stund med min kära familj så klart!  Tack tack tack! <3


Voila!

Så har jag fixat otrixat lite.. Wohoo. Hoppas Towa blir nöjd ;).

/Therese

Perfektion

En perfektionist blir aldrig nöjd. Ingenting kan vara perfekt.

Revaxör

Var vid doktorn idag o kolla örona igen. Jag har ju två helveten till örer. Det hon hade att säga var -Revaxör! Skräcken. Jag kände för stunden att jag ville ge bort en höger. Och vänster. För revaxör, det är ett skit. Men det kunde ju inte sköterskan hjälpa så hon slapp den där högern. Och vänstern med.
Revaxör var det ja. Lägga huvet på sne, dränka hörselgången. Det smäller till o sen är man döv för en stund. Sen sitter man där med dränkt hörselgång o ser ingenting höll jag på att säga. HÖR mena jag så klart. Och det väcks funderingar på om jag nånsinn kommer att få tillbaka hörseln igen: "är jag döv nu?"

Det är ett mörker, ända tills smäll nummer två är på plats. Då släpper det. Ja fy fan. Men den där flaskan är ju i det stora hela en hjälp. Flaskjävel ;)


Fuck you right back

Ibland har jag lust att skriva ner en riktig radda. Men det är inte min grej. It's not my kind of cop of tea you know. Tea. 


                      
tror att vi vet ändå.

RSS 2.0