Mysteriet om min rosa tanborste!

Javisst vettni! Igår kväll borstade jag o Emil tänderna som vanligt, ställde tandborstarna i vårat silverglas på handfatet o gick o la oss. I morse väckte Emil mig o sa att min tanborste var borta! Den fanns inte, den var helt enkelt borta! ÄR borta. Den finns ingenstanns i badrummet eller i köket. Inte i någon papperskorg heller. Va i helvete. Jag menar, vart fan är min tanborste? Det måste redas ut. Fick nytt ett sms från Emil: "jag var nyss hem på lite rast, din tanborste är fortfarande försvunnen"
Haha, nog vet jag att jag är knäpp i sömnen när jag väl sover men det här? Nej..


En lugn stund!

Nu har jag fått en liten lugn stund vid datorn, i skolan av alla ställen. Det är ju ett jävla ställe! Men nu är jag iaf här o det är ju bra av mig. Vi har ett stort hål nu tills lunch, sen har jag en skvätt lektion till innan jag ska till synsam. Resten av eftermiddan ska jag jobba. Ooooh va duktigt.
Hörreni, det är ju snart jul! Fjärde advent på söndag :) Det är mysigt. Jag längtar tills vi får hem julgranen. Då känns julen på riktigt. MEN (som Erik Huss, en bardomslärare brukade säga) jag längtar mest till det långlediga. Slippa skola o helvete. När jullovet kommer vet man att det bara finns saker att se fram emot, jul, nyår, pappa fyller år, jag fyller år, jag kan ta körkort, o det blir snart vår. Visst? :)
Nu tänker jag klicka på Spara & Publicera för jag har setat med det här inlägget i 20 minuter minst. Inte för att det är svårt att skriva utan för att jag har det allmänt trevligt här med Hyttra o Fritj. Puss puss :)

En trevlig tisdag!

Jajamen. Idag har jag varit på en resa till ludvika med mamma, Hyttra o Therese. Fick övningskörnig o handling gjort. Känns skönt. Det är trevligt det här med julen, speciellt när det går så bra med handlingen. Jag har mina julklappar färdighandlade. Nästan iaf :)
Nu sitter jag hemma hos mamma o pappa med mamma framför Tv:n o min älskade dator i knät. Mysigt. Mamma ska ta till sina friseregenskaper o klippa mig tror jag! Det är hög tid.. Annars så vet jag inte vad jag ska välja att skriva om, det blir så svårt när man inte kan skriva när man vill!
Ha det fint :)

                            

RSS 2.0